aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠλέϊ οφ με Combo και Cash Back / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Πλέϊ οφ με Combo και Cash Back / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Σήμερα διεξάγονται δύο πολύ ενδιαφέροντες αγώνες για τα πλέϊ οφ του πρωταθλήματος CYTA της Κύπρου.

Η ΑΕΚ Λάρνακας στον πρώτο της αγώνα για τα πλέϊ οφ νίκησε εκτός έδρας την Ανόρθωση με σκορ 3-1. Στον αμέσως προηγούμενο αγώνα της είχε νικήσει με το ίδιο σκορ εντός έδρας και την ΑΕ Λεμεσού. Φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα του σκοραρίσματος. Υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (16:00) ο οποίος στον πρώτο του αγώνα για τα πλέϊ οφ παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 εντός έδρας στον Άρη Λεμεσού. Ο ΑΠΟΕΛ στους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του έχει ισάριθμες νίκες και σκόραρε από τουλάχιστον τρία γκολ στον καθένα.

Στην Bet on Alfa η νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας προσφέρεται σε απόδοση 2.50, η ισοπαλία στο 3.15, η νίκη του ΑΠΟΕΛ στο 2.70, το Over 2.5 στο 2.25, το Under 2.5 στο 1.55 και το Goal/Goal στο 1.90.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 2.55

Νίκη ΑΕΚ Λάρνακας & Over 2.5 – Απόδοση 4.50

Νίκη ΑΕΚ Λάρνακας & Goal/Goal – Απόδοση 5.20

Νίκη ΑΠΟΕΛ & Over 2.5 – Απόδοση 4.80

Νίκη ΑΠΟΕΛ & Goal/Goal – Απόδοση 5.60

Ισοπαλία & Goal/Goal – Απόδοση 4.20

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Ο Απόλλων Λεμεσού στον πρώτο του αγώνα για τα πλέϊ οφ έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Πάφο. Ήταν η τρίτη διαδοχική ισοπαλία για τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Υποδέχεται την Ανόρθωση (19:00) η οποία στον πρώτο της αγώνα για τα πλέϊ οφ έχασε εντός έδρας από την ΑΕΚ Λάρνακας με σκορ 3-1. Η Ανόρθωση στους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της έκανε Over 3.5 & Goal/Goal.

Στην Bet on Alfa η νίκη του Απόλλωνα προσφέρεται σε απόδοση 2.10, η ισοπαλία στο 3.05, η νίκη της Ανόρθωσης στο 3.50, το Over 2.5 στο 2.05, το Under 2.5 στο 1.65 και το Goal/Goal στο 1.85.

Στα ημίχρονα-τελικά το 1/Χ προσφέρεται σε απόδοση 15.00, το Χ/Χ στο 4.50 και το 2/Χ στο 15.00. Τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Η Ίντερ στους τρεις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της έκανε ισάριθμες ισοπαλίες. Στους 13 αγώνες που έχει δώσει ως φιλοξενούμενη έχει κάνει μόνο μία ήττα. Συγκεκριμένα έχασε από την Λάτσιο με σκορ 3-1. Επισκέπτεται την Τορίνο η οποία στους έξι τελευταίους αγώνες της δεν έχει νίκη, έκανε τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Ίντερ είναι το απόλυτο φαβορί του αγώνα και μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming στην Bet on Alfa (21:45).

Στην Bet on Alfa η νίκη της Τορίνο προσφέρεται σε απόδοση 4.60, η ισοπαλία στο 3.80, η νίκη της Ίντερ στο 1.70, το Over 2.5 στο 1.80, το Under 2.5 στο 1.95 και το Goal/Goal στο 1.80.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

Ίντερ – Να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 2.50

Ίντερ – Να νικήσει και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 4.30

Νίκη της  Ίντερ με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά / Απόδοση 2.85

 

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

 

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ