aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠιστεύετε σε Fuego και Φουρέιρα;

Πιστεύετε σε Fuego και Φουρέιρα;

H Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, παίζει μπάλα παντού! Και στη διασκέδαση! Η Eurovision πλησιάζει, η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται κι εσείς μπορείτε να ποντάρετε από τώρα! Ο πυρετός των προετοιμασιών και για τη φετινή Eurovision κορυφώνεται, η Κύπρος πάει δυνατά με… Fuego και η Stoiximan σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και τις περισσότερες επιλογές και σ’ αυτόν τον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό! Πού βρίσκεται η Κύπρος στα προγνωστικά; Πού βρίσκεται η Ελλάδα; Ποια είναι το φαβορί; Ποντάρετε στην Stoiximan και στη Eurovision!

Αν πιστεύετε ότι το Fuego της Φουρέιρα θα πείσει τους Ευρωπαίους και θα δώσει στην Κύπρο στην πρωτιά, η απόδοση είναι 35.00! Ίδια απόδοση και για το τραγούδι της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή πρώτο φαβορί θεωρούνται η Βουλγαρία και η Εσθονία με απόδοση 7.00. Ακολουθούν Τσεχία με 8.00, Αυστραλία και Φινλανδία με 12.00, Σουηδία, Ισπανία και Ολλανδία με 13.00! Μπείτε σ’ αυτό εδώ το link που ποντάρετε από τώρα στην Φουρέιρα ή όπου εσείς πιστεύετε για να έχετε το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Καθώς θα πλησιάζουμε προς τον μεγάλο διαγωνισμό, η Stoiximan θα προσθέσει και πολλά ειδικά στοιχήματα για τη βραδιά εκείνη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ