aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠικρό τσάι θέλει να κεράσει η Tottenham , το δάχτυλο δείχνει η Liverpool με τις...

Πικρό τσάι θέλει να κεράσει η Tottenham , το δάχτυλο δείχνει η Liverpool με τις αποδόσεις της Ubet πέφτουν βροχή!

Η Ubet αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων που προσφέρει στους φιλάθλους της Κύπρου ψηλές αποδόσεις σε πλούσιες στοιχηματικές επιλογές. Μπείτε τώρα στο ubet.com.cy και τοποθετήστε εύκολα και ασφαλισμένα τα στοιχήματα σας. Με την εγγραφή σας και την πρώτη σας κατάθεση, παίρνετε 100% bonus μέχρι €200.

Paris Saint Germain – Liverpool

Η κόντρα Αγγλίας-Γαλλίας πάει αιώνες πίσω. Πίσω στην εποχή των τόξων, όπου οι Άγγλοι έδειχναν επιδεικτικά τα δυο τους δάχτυλα υποδηλώνοντας ότι μπορούν ακόμη να ρίξουν με το τόξο τους. Έτσι, η Liverpool με τα δύο δάχτυλα στην πρόταξη δείχνει στην Paris Saint Germain γιατί πρέπει να την φοβάται! Η νίκη της Liverpool λοιπόν δίνει απόδοση 3.30 ενώ η ισοπαλία 3.90  και η νίκη της Paris Saint Germain προσφέρεται στο 2.05 . Τρομερές ευκαιρίες αναμένονται στις 2 εστίες και τα goal είναι το φαβορί,αφού το over 2.5 goal δίνει 1.45, το goal-goal 1.45 και το under 2.5 goal δίνει 2.65.

Tottenham – Inter

Με άνεση και στυλ μπαίνει στο Wembley η Inter για να ΄΄κλέψει΄΄την νίκη από την οικοδέσποινα Tottenham που εύχεται με τη σειρά της να κεράσει πικρό τσάι στους Ιταλούς! Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των γηπεδούχων, με τη νίκη της Tottenham να είναι στο 1.70,ενώ αντίθετα την νίκη της Inter να είναι στο 4.90 και τέλος, την ισοπαλία στο 3.95. Τα goals αναμένονται αμφίρροπα στο παιχνίδι με το over 2.5 goals να είναι στο 1.65, το goal-goal να είναι στο 1.65 και το under 2.5 goals στο 2.20.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλες τις στοιχηματικές μας επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ