aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETParis SG – St Etienne στον τελικό του Coupe De France. Παίξε στην Bet on...

Paris SG – St Etienne στον τελικό του Coupe De France. Παίξε στην Bet on Alfa

Μετά από αρκετούς μήνες διακοπή, επιστρέφει η δράση στο γαλλικό ποδόσφαιρο με τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Σεντ Ετιέν. Δύο ιστορικές ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο στον τελικό του Coupe De France που θα γίνει απόψε στις 22:10.

Το μεγάλο ματς προσφέρεται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Προβάλλει σαν ακλόνητο φαβορί η Παρί Σ. Ζ. με απόδοση 1.04 για να κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ η αντίστοιχη απόδοση της Σεντ Ετιέν είναι 8.40. Η απόδοση για νίκη της Παρί Σ. Ζ. στο 90λεπτό είναι 1.11, η νίκη της Σεντ Ετιέν 14 και η ισοπαλία 7.40. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.25 και το under 2.5 goals 3.45, το over 3.5 goals 1.60 και το under 3.5 goals 2.05, ενώ αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, η απόδοση είναι 1.85.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τον μεγάλο τελικό του Coupe De France.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ