aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠαραμονή Πρωτοχρονιάς με Βαλένθια-Εσπανιόλ και ισπανικά ματς, οι κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με Βαλένθια-Εσπανιόλ και ισπανικά ματς, οι κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον στην Ισπανία περιλαμβάνει το κουπόνι παραμονή Πρωτοχρονιάς. Ξεχωρίζει το ματς Βαλένθια-Εσπανιόλ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Primera Division. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Τρεις αναμετρήσεις θα γίνουν για την Segunda Division, Οβιέδο-Πνφεραντίνα στις 15:00, Μπούργκος-Αορεμπιέτα στις 17:00 και Ειμπάρ-Ρεάλ Σοσιεδάδ Β στις 17:15.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βαλένθια-Εσπανιόλ, η επιλογή για νίκη της Βαλένθια προσφέρει 1.74, ενώ για νίκη της Εσπανιόλ δίνει 4.69. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.69. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.01, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.77. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Οβιέδο-Πονφεραντίνα, η επιλογή για νίκη της Οβιέδο προσφέρει 2.39, ενώ για νίκη της Πονφεραντίνα δίνει 3.03. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.98. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.39, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.02.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΒΙΕΔΟ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπούργκος-Αμορεμπιέτα, η επιλογή για νίκη της Μπούργκος προσφέρει 2.15, ενώ για νίκη της Αμορεμπιέτα δίνει 3.36. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.31, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.54. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.02.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ – ΑΜΟΡΕΜΠΙΕΤΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ειμπάρ-Ρεάλ Σοσιεδάδ Β, η επιλογή για νίκη της Ειμπάρ προσφέρει 1.63, ενώ για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ Β δίνει 5.07. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.64. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.95, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΙΜΠΑΡ – ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ Β

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ