aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΠαίξε και το σούπερ ντέρμπι στην BET ON ALFA

Παίξε και το σούπερ ντέρμπι στην BET ON ALFA

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ανόρθωση και το ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α΄ κατηγορίας. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στις 17:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, όπως φαίνεται και από τις στοιχηματικές αποδόσεις. Σήμερα θα γίνει επίσης στις 18:00 ο αγώνας Ολυμπιακός – Απόλλων στο Μακάρειο στάδιο.

Η BET ON ALFA, προσφέρει και τις σημερινές αναμετρήσεις με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Στο ντέρμπι η Ανόρθωση παίζει στην έδρα της και ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.46, το διπλό για νίκη του ΑΠΟΕΛ στο 2.70 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.35. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.90, ενώ στο 1.75 προσφέρεται τόσο το under 2.5 goals όσο και το goal – goals. Στο 1.38 είναι η απόδοση για διπλή ευκαιρία 1Χ της Ανόρθωσης και Χ2 η διπλή ευκαιρία για το ΑΠΟΕΛ.

Στο Μακάρειο, ο Απόλλωνας είναι φαβορί για τη νίκη με απόδοση 1.65, η νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 4.70, ενώ 3.65 είναι η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.80 προσφέρεται το over 2.5 goals και το goal – goal, ενώ η απόδοση του under 2.5 goals είναι 1.85.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ