aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETOver 2.5 goals το Τότεναμ – Άγιαξ, με απόδοση 1.90 στην BET ON ALFA

Over 2.5 goals το Τότεναμ – Άγιαξ, με απόδοση 1.90 στην BET ON ALFA

To Champions League εισέρχεται στην ημιτελική φάση και απόψε στις 22:00 στο Λονδίνο θα γίνει ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Άγιαξ. Οι δύο ομάδες με εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα στη διοργάνωση, θα προσπαθήσουν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στο μεγάλο τελικό.

Το σημερινό ματς, προσφέρεται με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις από την BET ON ALFA. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης μην ξεχνάτε την επιλογή Cash Out που επέστεψε στην BET ON ALFA και σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε ψηλά κέρδη, κατά τη διάρκεια των αγώνων που επιλέξατε για το στοίχημα σας.

Για το αποψινό ματς, ξεχωρίζει ελαφρώς η απόδοση για νίκη της Τότεναμ καθώς προσφέρεται στο 2.35, το διπλό για νίκη του Άγιαξ προσφέρεται στο 2.95, ενώ στο 3.20 είναι η απόδοση  του ισόπαλου αποτελέσματος.

Οι αποδόσεις για τον αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν έχουν ως εξής:

Over 1.5 Goals:         1.27     Under 1.5 Goals: 3.20

Over 2.5 Goals:         1.90     Under 2.5 Goals: 1.75

Over 3.5 Goals:         3.10     Under 3.5 Goals: 1.29

Over 4.5 Goals:         6.20     Under 4.5 Goals: 1.09

Στο 1.70 προσφέρεται το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται στην BET ON ALFA και άλλες πολλές επιλογές για το σημερινό ματς Τότεναμ – Άγιαξ για τα ημιτελικά του Champıons League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ