aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETOver 2.5 goals σε Αρένα και Μακάρειο; Απόδοση 3.15 στην BET ON ALFA

Over 2.5 goals σε Αρένα και Μακάρειο; Απόδοση 3.15 στην BET ON ALFA

Το πολύ σημαντικό ντέρμπι ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ στην Αρένα και η δύσκολη έξοδος της πρωτοπόρου Ανόρθωσης στο Μακάρειο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα των αγώνων της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α΄ κατηγορίας.

Τα δύο σημερινά ματς, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Χρονικά πρώτος θα γίνει ο αγώνας Ολυμπιακός – Ανόρθωση που θα αρχίσει στις 17:00. Με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.55 η Ανόρθωση προβάλλει σαν το φαβορί για τη νίκη, ο άσος για νίκη του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 5.50 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.80. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.75, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 1.90 και το goal – goal στο 1.85.

Στις 19:00 θα γίνει το ντέρμπι ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ στην Αρένα. Η νίκη της ΑΕΚ έχει απόδοση 3.45, το διπλό για νίκη του ΑΠΟΕΛ 2 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.30. Στο 1.80 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1,85 το under 2.5 goals και 1.65 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ