aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΏρα στέψης για τη Λίβερπουλ. Παίξε τώρα στην Bet on Alfa

Ώρα στέψης για τη Λίβερπουλ. Παίξε τώρα στην Bet on Alfa

Ιστορική μέρα η σημερινή για τη Λίβερπουλ, καθώς θα γίνει επίσημα πρωταθλήτρια στην Premier League, επιστρέφοντας στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από 30 χρόνια. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ υποδέχεται στις 22:15 την Τσέλσι στο ντέρμπι της 37ης αγωνιστικής και μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει η απονομή του τίτλου στο άδειο «Άνφιλντ». Επίσης το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ που θα γίνει στις 20:00.

Προσφέρονται οι δύο σημερινές αναμετρήσεις από την Bet on Alfa, online στο www.betonalfa.com.cy, η μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της εταιρείας Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι η κορυφαία στοιχηματική εταιρεία στην Κύπρο, προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

LIVERPOOL – CHELSEA

Το βαθμολογικό κίνητρο του ντέρμπι στο «Άνφιλντ» είναι στην πλευρά της Τσέλσι που διεκδικεί εισιτήριο για το Champions League της νέας περιόδου, ενώ η Λίβερπουλ σφράγισε εδώ και αρκετές αγωνιστικές την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο θέλει να είναι νικηφόρο το πάρτι τίτλου. Η νίκη της Λίβερπουλ προσφέρεται σε απόδοση 2.05, το διπλό της Τσέλσι 3.30 και η ισοπαλία 3.55. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.60, το under 2.5 goal 2.20 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.50. O Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ με απόδοση 5.30 προβάλλει σαν ο ποδοσφαιριστής με τη χαμηλότερη απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ στο ντέρμπι, ακολουθεί ο Μανέ επίσης της Λίβερπουλ με 6.60, ενώ από πλευράς Τσέλσι ο Άμπραχαμ έχει απόδοση 7.90 για να σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα.

MAN UTD – WEST HAM

Διεκδικεί θέση στο Champions League της νέας περιόδου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.24 απέναντι στη Γουέστ Χαμ που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Στο 10.25 προσφέρεται το διπλό για νίκη της Γουέστ Χαμ και σε απόδοση 6.10 το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.45 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 2.70 το under 2.5 goals και 1.85 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα δύο σημερινά ματς της 37ης αγωνιστικής της Premier League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ