aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΟμόνοια-Απόλλων: Διαφορετικοί στόχοι, κοινή ανάγκη για τη νίκη

Ομόνοια-Απόλλων: Διαφορετικοί στόχοι, κοινή ανάγκη για τη νίκη

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ ολοκληρώνεται με το ντέρμπι ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα, ντέρμπι που για διαφορετικούς λόγους ενδιαφέρει και τους δύο.

Τη γηπεδούχο Ομόνοια γιατί θέλει να κρατήσει έναν υψηλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΛ. Και τον Απόλλωνα γιατί πιστεύει ότι προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης και θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η νίκη της Ομόνοιας έχει απόδοση 3.40, η ισοπαλία είναι στο 3.45 και η νίκη του Απόλλωνα δίνει 2.15 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Οι «πράσινοι» προέρχονται από ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ. Έχουν μόνο μία νίκη σ’ αυτά τα πλέι οφ, απέναντι στην Πάφο. Δεν αποφεύγουν την τελευταία θέση στο πρώτο γκρουπ, αλλά αυτό δεν τους απασχολεί. Τους ενδιαφέρει να φτάσουν σε καλή κατάσταση στον τελικό Κυπέλλου. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια! Το ενδεχόμενο να μείνουν άσφαιροι και σήμερα δίνει 2.67, ενώ το ενδεχόμενο να πετύχουν 1 γκολ έχει απόδοση 2.42 στον Stoiximan. Οι αντίστοιχες αποδόσεις για τον Απόλλωνα είναι 3.55 (0 γκολ) και 2.65 (1 γκολ).

Η Ομόνοια έχει τέσσερα διαδοχικά NG, τα τρία εκ των οποίων ήταν και under 2.5 γκολ. Από την άλλη ο Απόλλωνας αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την Ευρώπη με τη νίκη επί της ΑΕΚ. Έχει τέσσερα σερί NG και under 2.5 γκολ. Στο σημερινό παιχνίδι το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.05 και το under 2.5 γκολ είναι στο 1.78, ενώ το GG δίνει 1.83 και το NG είναι στο 1.91 στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ