aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΟλυμπιακός-Άρης για το κυπριακό πρωτάθλημα με σούπερ αποδόσεις, αμέτρητες αγορές και Cash Out μόνο στον...

Ολυμπιακός-Άρης για το κυπριακό πρωτάθλημα με σούπερ αποδόσεις, αμέτρητες αγορές και Cash Out μόνο στον Stoiximan!

Η ομάδα έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Άρη και ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία online στοιχηματισμού, είναι παρών και στη Cyprus League με σούπερ αποδόσεις, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και το Cash Out!  

Στις 19:00 η σέντρα στο ματς στο ΓΣΠ και η νίκη του Ολυμπιακού δίνει απόδοση 1.91, η ισοπαλία δίνει 3.40 και η νίκη του Άρη δίνει 4.30, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.93 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.88. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.75, το No Goal δίνει 2.00, ενώ το να ανοίξει το σκορ ο Ολυμπιακός προσφέρεται με απόδοση 1.72 και το να σκοράρει πρώτος ο Άρης δίνει απόδοση 2.45.

Ποιος παίκτης θα πετύχει γκολ στον αγώνα; Ο Peter Wilson του Ολυμπιακού δίνει απόδοση 2.62, ο Χρήστος Βενιζέλος δίνει 3.00 όσο και ο Βασίλης Μάντζης, ενώ από την πλευρά του Άρη, ο Στεμπίνσκι δίνει απόδοση 3.80 όσο και ο Σικόρσκι, με τον Κρίστη Ανδρέου να δίνει απόδοση 4.00

Όλες οι αγορές για το Ολυμπιακός-Άρης εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ