aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΟΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ CHAMPIONSHIP με Κάρντιφ-Ντέρμπι, Γουέστ Μπρομ-Φούλαμ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές,  0% γκανιότα*...

ΟΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ CHAMPIONSHIP με Κάρντιφ-Ντέρμπι, Γουέστ Μπρομ-Φούλαμ με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές,  0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan! 

H σημερινή μέρα έχει πλήρες μενού σε ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, αυτό της Championship στην Αγγλία με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις! Στις 19:00, η Γουέστ Μπρόμιτς υποδέχεται τη Φούλαμ στο ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει πολλά για την άνοδο στην Premier League και στις 21:45, η Κάρντιφ που είναι στην πρώτη εξάδα αντιμετωπίζει την Ντέρμπι που επίσης έχει ελπίδες για την εξάδα. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out για τις σπουδαίες αναμετρήσεις της Championship!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Στο Γουέστ Μπρομ-Φούλαμ, η νίκη των γηπεδούχων δίνει απόδοση 2.15, η ισοπαλία δίνει 3.47 και η νίκη της Φούλαμ δίνει απόδοση 4.04, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει 2.05 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.75, ενώ το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.80 και το No Goal προσφέρεται με απόδοση 1.95. Το να σκοράρει πρώτη στον αγώνα η Γουέστ Μπρομ δίνει απόδοση 1.73, η Φούλαμ προσφέρει απόδοση 2.42. Επιπλέον, μπορείτε να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ρόμπσον-Κάνου σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα με απόδοση 2.27.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Γουέστ Μπρομ-Φούλαμ εδώ.

Στο Κάρντιφ-Ντέρμπι, η νίκη της Κάρντιφ δίνει απόδοση 2.44, η ισοπαλία δίνει 3.42 και η νίκη της Ντέρμπι δίνει απόδοση 3.33, ενώ το Over 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 2.05 και το Under 2.5 γκολ δίνει 1.75. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.78, το No Goal προσφέρεται με απόδοση 1.97 και το να σκοράρει πρώτη η Κάρντιφ δίνει 1.91. Επιπλέον, μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη της Κάρντιφ με Draw No Bet με απόδοση 1.63 και στη νίκη της Ντέρμπι Draw No Bet με απόδοση 2.20.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Κάρντιφ-Ντέρμπι εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ