aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΌλα για πρόκριση ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, στην μάχη και οι ελληνικές ομάδες, πόνταρε στις κορυφαίες...

Όλα για πρόκριση ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, στην μάχη και οι ελληνικές ομάδες, πόνταρε στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Τεράστιο ενδιαφέρον στα ματς της Πέμπτης για τις ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και του Κονφερενς Λιγκ με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 16:30, το ΑΠΟΕΛ φιλοξενείται στο Καζακστάν από την Κιζιλζάρ (πρώτος αγώνας 1-0), ενώ στις 22:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την Παρτιζάν (πρώτος αγώνας 2-1). Πρόκριση στοχεύουν τρείς ελληνικές ομάδες, καθώς στις 21:30 o Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Μπρατισλάβα από την Σλόβαν, ενώ στις 21:00 ο Άρης υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ και στοχεύει ανατροπή, όπως και ο Παναθηναϊκός που παίζει στην Αθήνα κόντρα στην Σλάβια Πράγας στις 20:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παρτιζάν – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη της Παρτιζάν δίνει 1.59, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 5.42. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.91, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.86. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΡΤΙΖΑΝ – ΑΕΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σλόβαν – Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη της Σλόβαν δίνει 2.99, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 2.42. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.17, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.90.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΛΟΒΑΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κιζιλζάρ – ΑΠΟΕΛ, η επιλογή για νίκη της Κιζιλζάρ δίνει 4.87, ενώ για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.74. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.56. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.22, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.64. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.10.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΙΖΙΛΖΑΡ – ΑΠΟΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης – Μακάμπι, η επιλογή για νίκη του Άρη δίνει 2.13, ενώ για νίκη της Μακάμπι δίνει 3.36. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.41. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.83.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΆΡΗΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας, η επιλογή για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 2.47, ενώ για νίκη της Σλάβια δίνει 2.93. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.19. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.29, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΝΑΘΗΑΝΪΚΟΣ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ