aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΟι προβολείς το τοπικό ντέρμπι Τορίνο-Γιουβέντους, αμέτρητες αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Οι προβολείς το τοπικό ντέρμπι Τορίνο-Γιουβέντους, αμέτρητες αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Το τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα Τορίνο-Γιουβέντους, κλέβει τους προβολείς του ενδιαφέροντος από τα ματς της Παρασκευής. Το ματς θα γίνει στις 21:45. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Για την 23η αγωνιστική της Bundesliga, η Μάιντζ υποδέχεται την Λεβερκούζεν στις 21:30, ενώ για την Primera División, στις 22:00 θα διεξαχθεί το ματς Έλτσε-Βαγιεκάνο. Στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Λιλ θα αναμετρηθεί με την Μετς στις 22:00.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γιουβέντους-Τορίνο, η επιλογή για νίκη της Γιουβέντους δίνει 1.58, ενώ για νίκη της Τορίνο δίνει 5.77. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.75. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.09, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.10.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΡΙΝΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έλτσε-Βαγιεκάνο, η επιλογή για νίκη της Έλτσε δίνει 2.88, ενώ για νίκη της Βαγιεκάνο δίνει 2.67. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.93. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.35, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.57. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΈΛΤΣΕ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάιντζ-Λεβερκούζεν, η επιλογή για νίκη της Μάιντζ δίνει 3.20, ενώ για νίκη της Λεβερκούζεν δίνει 2.12. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.62. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.24. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.55.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΙΝΤΖ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λιλ-Μετζ, η επιλογή για νίκη της Λιλ δίνει 1.51, ενώ για νίκη της Μετζ δίνει 6.24. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.09. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.96, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.10.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΙΛ – ΜΕΤΖ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ