aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΟι πρώτες ανατροπές για τον πρωταθλητή. Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Οι πρώτες ανατροπές για τον πρωταθλητή. Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές του πρωταθλήματος υπάρχουν ανατροπές στα προγνωστικά για τον τελικό θριαμβευτή!

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος στην Κύπρο, είναι πάντα up-to-date και σας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις και για τον φετινό πρωταθλητή. Όσο πιο σύντομα τον προβλέψεις, τόσα περισσότερα θα κερδίσεις!

Ήδη έχουν σημειωθεί οι πρώτες αλλαγές στις αποδόσεις των ομάδων για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ είχε απόδοση 1.85, ο Απόλλωνας 2.75, η Ανόρθωση 8.00, η ΑΕΚ 10.00, η Ομόνοια 12.00 και η ΑΕΛ 20.00.

Μετά τις δύο πρώτες «κουτσουρεμένες» αγωνιστικές, αλλά και όσα συνέβησαν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, υπάρχουν αλλαγές.

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει πρώτο φαβορί, αλλά με απόδοση πλέον στο 1.90. Ο Απόλλωνας διατηρείται στο 2.75. Στην τρίτη θέση ανέβηκε η ΑΕΚ με απόδοση 7.00, ενώ η Ανόρθωση είχε μικρή πτώση και πλέον δίνει 9.00. Πτώση και για την Ομόνοια που έχει απόδοση 15.00, όση και η ΑΕΛ που σημείωσε άνοδο.

Εδώ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις για όλες τις ομάδες.

Και μην ξεχνάτε πως μπορείτε να παίζετε (εδώ) και στα μακροχρόνια στοιχήματα που σας προσφέρει η Stoiximan για το κυπριακό πρωτάθλημα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ