aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΟ θρύλο της πυγμαχίας, Μάικ Τάισον νέος brand ambassador της Parimatch

Ο θρύλο της πυγμαχίας, Μάικ Τάισον νέος brand ambassador της Parimatch

Η Parimatch, διεθνής στοιχηματική εταιρεία, ανακοινώνει τον Μάικ Τάισον, ως τον πιο πρόσφατο Brand Ambassador της Εταιρείας! Ο Μάικ Τάισον θα είναι ο δεύτερος παγκόσμιος Brand Ambassador της Parimatch και θα εκπροσωπεί την εξέλιξη της Εταιρείας σε διεθνείς αγορές.

Ο βασιλιάς του μποξ έχει υπογράψει 12μηνο συμβόλαιο με την Parimatch στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών και της Κύπρου. Ο πρώην Παγκόσμιος πρωταθλητής θα προβάλλεται στις μεγάλης κλίμακας διαφημιστικές καμπάνιες της Parimatch.

O Μάικ Τάισον είναι ο αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής της επαγγελματικής πυγμαχίας, ο πιο δημοφιλής μποξέρ της ιστορίας, μέλος του International Boxing Hall of Fame και ο πιο ακριβοπληρωμένος μποξέρ στην ιστορία της πυγμαχίας. Μέχρι σήμερα, έχει το ρεκόρ ως ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής (στην ηλικία των 20 χρονών, 4 μηνών και 22 μερών). Ο Τάισον είναι ο μοναδικός μποξέρ που κατάφερε να υπερασπιστεί τον Τίτλο του απόλυτου Πρωταθλητή έξι συνεχόμενες φορές σε όλες τις παγκόσμιες κατηγορίες πυγμαχίας (WBC, WBA, IBF).

«Ο Iron Μάικ Τάισον πάντα τολμούσε να δείξει το σθένος του, όπως και η Parimatch. Είναι ένας παγκόσμιος αθλητικός θρύλος που ενσωματώνει άψογα το μαχητικό μας πνεύμα», σχολιάζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Parimatch, Σεργκέι Πορτνόβ.

To κύρος του ως αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής, όχι μόνο στην πυγμαχία, αλλά και σε όλο τον αθλητικό κόσμο, δείχνει στους πελάτες μας πως με φιλοδοξία, δύναμη και γενναιότητα, τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει από το να επιτύχουν τους στόχους τους και να βγουν νικητές. Είμαστε εντυπωσιασμένοι με την εσωτερική του δύναμη, και παράλληλα με τις εκθαμβωτικές του νίκες. Σήμερα μας έχει κερδίσει και με την καινούρια του προσέγγιση στη ζωή. Ο Μάικ Τάισον είναι ένας θρύλος της πυγμαχίας, και η Parimatch ένας θρύλος στο αθλητικό στοίχημα, και γι’ αυτό είναι η τέλεια πρόσθεση στη νικητήρια ομάδα των Brand Ambassador της Parimatch.

Ο Μάικ Τάισον δήλωσε: «Πάντα ακολουθούσα τη διαδρομή μου προς τη νίκη χωρίς κανένα συμβιβασμό. Τίποτα δεν θα μπορούσε να με σταματήσει! Η εμμονή να είμαι ο καλύτερος, η αποφασιστικότητα και το θάρρος, το πάθος γι’ αυτό που κάνεις – χαρακτηρίζουν εμένα και την Parimatch. Η ομάδα της Parimatch είναι εξαιρετικά παθιασμένη και αυτό με ώθησε στις διαπραγματεύσεις μαζί τους. Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω στη νικηφόρα ομάδα της Parimatch, επειδή είναι Fired up to Win!».

Νωρίτερα φέτος, η Parimatch ανανέωσε και ξαναλάνσαρε το εμπορικό της σήμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συμπληρώσει τον τρόπο ζωής των δύο εκατομμυρίων ισχυρών
πελατειακών βάσεών του, προσφέροντας παράλληλα μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες
στοιχημάτων στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών.

Ο Μάικ Τάισον μπαίνει στην ομάδα μαζί με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ως Brand Ambassador της Parimatch, μαζί με τους αστέρες του UFC Αλεξέι Ολέινικ, τον Πετρ Γιαν και τις αδελφές Σεφτσένκο.

Σχετικά με την Parimatch

Η Parimatch είναι μια διεθνής πλατφόρμα στοιχημάτων που συνδέει τις αναδυόμενες αγορές με τον κόσμο των στοιχημάτων. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερους από 2000 υπαλλήλους παγκοσμίως, υποστηρίζοντας σχεδόν δύο εκατομμύρια πελάτες και καλύπτοντας πάνω από 20 αθλήματα και 60 χώρες, 200 πρωταθλήματα και 600 αθλητικές εκδηλώσεις κάθε μέρα.

Με έδρα την Κύπρο, η Parimatch ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια και αντιπροσωπεύεται σε διάφορες αγορές (Κύπρος, Λευκορωσία, Ρωσία, Καζακστάν και Τανζανία). Η εταιρεία είναι ο επίσημος συνεργάτης στοιχηματισμού και στοιχηματισμού για το UFC στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Η Parimatch έχει συμφωνίες χορηγίας με αθλητικά ιδρύματα όπως η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ουκρανίας, o ΑΠΟΕΛ, η FC Shakhtar (Ουκρανία) και η Virtus Pro (e-Sports).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ