aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΟ θάνατός σου η ζωή μου στην Premier League!

Ο θάνατός σου η ζωή μου στην Premier League!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η Πρωτομαγιά έρχεται με ένα κομβικό παιχνίδι στην Premier League που μπορεί να καθορίσει πολλά στη μάχη της παραμονής! Το πέρας της εμβόλιμης αγωνιστικής βρίσκει την Λέστερ και την Έβερτον στη ζώνη του υποβιβασμού και το μεταξύ τους ματς είναι κρίσιμο!

Θα συνεχίσουν στην Premier League; Θα υποβιβαστούν στην Championship; Τίποτα δεν θα κριθεί απόψε, αλλά μία νίκη ή μία ήττα μπορεί να είναι στο τέλος της ημέρας καθοριστική. Η νίκη της Λέστερ έχει απόδοση 2.05, η ισοπαλία είναι στο 3.45 και η νίκη της Έβερτον δίνει 3.70 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο!

Η Λέστερ προέρχεται από ισοπαλία στην έδρα της Λιντς. Δείχνει σημάδια ανάκαμψης με ένα τετράποντο στα δύο τελευταία ματς, μετά από 4 σερί ήττες και συνολικά 9 παιχνίδια χωρίς νίκη. Το πρόβλημα στην άμυνα, όμως, παραμένει: έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία 18 παιχνίδια! Το ενδεχόμενο να δεχτεί 1 γκολ από την Έβερτον απόψε θα το βρείτε με απόδοση 2.42, ενώ το ενδεχόμενο να σπάσει το σερί και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της δίνει 2.57 στον Stoiximan!

Η Έβερτον δέχτηκε βαριά ήττα στο σπίτι της από την Νιούκαστλ (1-4) και συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, ενώ έχει μόνο μία νίκη εδώ και δέκα αγωνιστικές. Έχει τέσσερα GG στα έξι τελευταία ματς και τρία under 2.5 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια, ενώ η Λέστερ που έχει επτά GG στα οχτώ τελευταία ματς και τέσσερα over 2.5 γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια. Απόψε το GG θα το βρείτε στο 1.82 και το NG στο 1.93, ενώ το over 2.5 γκολ δίνει 2.02 και το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.80 στον Stoiximan.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ