aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΟ τελικός κυπέλλου Ελλάδας στην Meridianbet! Ποιος θα σηκώσει την κούπα Παναθηναϊκός ή ΠΑΟΚ;

Ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας στην Meridianbet! Ποιος θα σηκώσει την κούπα Παναθηναϊκός ή ΠΑΟΚ;

** ** O αγώνας Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

** Και τώρα οι δυο τους!

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας στο Στάδιο ΟΑΚΑ.

Πριν από αυτό, όμως, έπρεπε να παίξουν και για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ στην Τούμπα, με τους ασπρόμαυρους να επικρατούν με 2-0 χάρη σε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια να κάνουν διαχείριση δυνάμεων, όπως έκαναν βασικά και οι πράσινοι.

Στο πρωτάθλημα της Super League στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ πήρε την 2η θέση πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός τερμάτισε στην 4η θέση παίρνοντας για πρώτη φορά μετα από 5 χρόνια απουσίας θα βρεθεί στο UEFA Conference League.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

1757: Panathinaikos vs PAOK «Olympic Stadium Athens»

Προϊστορία

Στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ τρεις φορές, ενώ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τέσσερις φορές. Δυο φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Σε ένα τελικό κυπέλλου δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα με φόντο το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Προτείνουμε τη Διπλή Ευκαιρία & συνολικά γκολ γι’ αυτό τον αγώνα «1Χ&0-2» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (2.16 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Παναθηναϊκός με την ΠΑΟΚ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

TURBO CASH – Επισπεύσετε τα κέρδη σας με Turbo Cash Out!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ