aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΟ Σωφρόνης επιστρέφει με μοναδικό στόχο το «διπλό»

Ο Σωφρόνης επιστρέφει με μοναδικό στόχο το «διπλό»

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Συνεχίζεται με δύο παιχνίδια η τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κατά την οποία θα κλείσουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες ενόψει των πλέι οφ. Μία από αυτές αφορά την έκτη ομάδα που θα βρεθεί στο πρώτο γκρουπ, θέση που διεκδικούν η Νέα Σαλαμίνα και η Ομόνοια.

Η Ομόνοια φιλοξενείται από την Καρμιώτισσα σήμερα. Ιδιαίτερο το παιχνίδι για τον Σωφρόνη Αυγουστή που αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο της Καρμιώτισσας για να αναλάβει τους «πράσινους».

Ακόμη κι αν κερδίσει η Ομόνοια, θα πρέπει να περιμένει το αυριανό παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για να γνωρίζει σε ποιο γκρουπ θα βρίσκεται στα πλέι οφ, αφού υστερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία και καταλαμβάνει την έβδομη θέση. Φτάνει, πάντως, στο ματς αυτό με ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου με ανατροπή στη ρεβάνς και «διπλό» επί του ΑΠΟΕΛ. Μια επιτυχία που μπορεί να αλλάξει το μομέντουμ των «πράσινων» σε μία σεζόν που δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά, αλλά που θέλει να την κλείσει όσο πιο «γλυκά» γίνεται.

Στο πρωτάθλημα έχει χάσει τα 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει μόνο μία νίκη! Τι θα κάνει με την Καρμιώτισσα; Η νίκη της Ομόνοιας έχει απόδοση 1.78, η ισοπαλία 3.70 και η νίκη της Καρμιώτισσας 4.65 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Τα 7 από τα 10 τελευταία παιχνίδια των «πράσινων» στο πρωτάθλημα ήταν NG, επιλογή που στο σημερινό παιχνίδι θα βρείτε με απόδοση 1.93 στον Stoiximan. Για να πάρει το «διπλό» η Ομόνοια και να περιμένει… καλά νέα από τον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να βρει λύσεις στο σκοράρισμα: στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος πέτυχε μόνο τρία γκολ. Το under 1.5 γκολ για την Ομόνοια σήμερα είναι στο 1.91 στον Stoiximan.

Η Καρμιώτισσα θέλει να μπει στο γκρουπ της διαβάθμισης με την υψηλότερη δυνατή συγκομιδή και θα ψάξει το τρίποντο απέναντι στους «πράσινους». Έχει κερδίσει μόνο ένα από τα 4 τελευταία παιχνίδια της, ενώ και τα 4 ήταν GG. Το GG σήμερα θα το βρείτε στο 1.82 στον Stoiximan. Μάλιστα τα 3 από τα 4 ματς ήταν over 3.5 γκολ! Το over 3.5 γκολ στο παιχνίδι με την Ομόνοια δίνει 3.25!

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ