aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝτέρμπι τίτλου στην Γερμανία, τι προτείνει για στοίχημα η Meridianbet!

Ντέρμπι τίτλου στην Γερμανία, τι προτείνει για στοίχημα η Meridianbet!

Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ λεπτό προς λεπτό από την Meridianbet!

*Στο «Alliaz Arena» η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 31η αγωνιστική της Bundesliga.

Άλμα τίτλου μπορεί να κάνει η Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο καθώς με νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ αγκαλιάζει το τρόπαιο καθώς η απόσταση θα μεγαλώσει στους 12 βαθμούς και με 4 εναπομείναντα παιχνίδια 1 βαθμό χρειάζονται οι «Βαυαροί».

Από την άλλη η Ντόρτμουντ κρατάει τις ελπίδες της ζωντανές για τον τίτλο αλλά θα πρέπει να κερδίσει στην «Alliaz Αrena» απλά για να ελπίζει πολλές οι απουσίες για την Ντόρτμουντ καθώς Μάλεν, Αζάρ, Μουνιέρ, Χιούμελς δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με την Μπάγερν.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

2278: Bayern Munich vs Borussia Dortmund «Alliaz Arena» 

Προϊστορία

Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο «Alliaz Arena» η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να κερδίσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ επτά φορές, ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την «Alliaz Arena» δυο φορές. Πέντε φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

31 γκολ έχει πετύχει η Μπάγερν Μονάχου ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει πετύχει 10 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Πρώτος εναντίον δεύτερο και για την Μπάγερν μπορεί να είναι και φιέστα τίτλου. Χαμηλός ο Άσος της Μπάγερν στο 1.39 της Μeridianbet αλλά θα πούμε «Γκολ/Γκολ & οβερ 2,5» καθώς αυτό φαίνεται πιο λογικό (1.56 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ