aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝτέρμπι παντού με μεγάλους αγώνες και σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash...

Ντέρμπι παντού με μεγάλους αγώνες και σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Κορυφώνεται η αγωνία στην μάχη του τίτλου με το ματς Άρης-ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στις 19:00 να κεντρίζει το μεγάλο ενδιαφέρον. Σημαντική αναμέτρηση και για την ημιτελική φάση του FA Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας στις 18:30. Ντέρμπι αιωνίων στην Αθήνα, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 21:30, ενώ ντέρμπι και στην Πορτογαλία, Σπόρτιγνκ-Μπενφίκα στις 22:30. Ματσάρα στην Ισπανία, Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00 και στην Premier League, Νιούκαστλ-Λέστερ στις 16:15.

H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης-ΑΠΟΕΛ, η επιλογή για νίκη του Άρη δίνει 3.20, ενώ για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 2.17. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.83.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΆΡΗΣ – ΑΠΟΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας, η επιλογή για νίκη της Τσέλσι δίνει 1.54, ενώ για νίκη της Κρίσταλ Πάλας δίνει 5.41. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.91. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.84. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΛΣΙ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη του Παναθηναϊκού δίνει 2.67, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 2.57. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.97. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.27, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.54. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σπόρτινγκ-Μπενφίκα, η επιλογή για νίκη της Σπόρτινγκ δίνει 2.03, ενώ για νίκη της Μπενφίκα δίνει 3.59. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.23. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.96, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Σεβίλλης δίνει 2.93, ενώ για νίκη της Ρεάλ δίνει 2.44. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.24. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΕΒΙΛΛΗ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νιούκαστλ-Λέστερ, η επιλογή για νίκη της Νιούκαστλ δίνει 2.21, ενώ για νίκη της Λέστερ δίνει 3.24. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.35. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.87. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΛΕΣΤΕΡ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ