aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝτέρμπι-Μάντσεστερ Γ. για το Κύπελλο Αγγλίας με πάνω από 260 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out...

Ντέρμπι-Μάντσεστερ Γ. για το Κύπελλο Αγγλίας με πάνω από 260 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan! 

Η Ντέρμπι υποδέχεται σήμερα την Μάντσεστερ Γ. στις 21:45 στο πλαίσιο των αγώνων του FA Cup Αγγλίας και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της Ντέρμπι δίνει απόδοση 6.80, η ισοπαλία δίνει 4.43 και η νίκη της Μάντσεστερ Γ. δίνει απόδοση 1.59. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.82, το Under 1.5 γκολ δίνει 3.85, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.80 και το No Goal δίνει 1.95. Η πιθανότητα να προκριθεί η Ντέρμπι προσφέρεται με απόδοση 3.80 ενώ η πρόκριση της Μάντσεστερ Γ. δίνει 1.27.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Ντέρμπι δίνει 3.20, να σκοράρει πρώτη η Μάντσεστερ Γ.  προσφέρεται με απόδοση 1.47 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.00.

Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Ντέρμπι δίνει απόδοση 10.00 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γ.  δίνει 24.00.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.10, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 5.40.

Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Α. Μαρσιάλ για την Μάντσεστερ Γ. δίνει απόδοση 3.25 και ακολουθούν οι Ο. Ιγκάλο και Μ. Γκρίνγουντ με 5.00.

Από την άλλη, η πιθανότητα να σκοράρει ο Γουέιν Ρούνεϊ για τη Ντέρμπι δίνει απόδοση 8.50 και ακολουθεί ο Κ. Μάρτιν με 9.50.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ντέρμπι-Μάντσεστερ Γ. εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ