aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ, Κύπρος-Αζερμπαϊτζάν με 0% γκανιότα, αμέτρητες επιλογές και φυσικά Cash Out...

ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ, Κύπρος-Αζερμπαϊτζάν με 0% γκανιότα, αμέτρητες επιλογές και φυσικά Cash Out από την Stoiximan!

Σπουδαίες αναμετρήσεις σήμερα στο UEFA Nations League, με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ στις 21:45 το Αζερμπαϊτζάν, την επανάληψη του τελικού του Μουντιάλ ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία και το σπουδαίο ντέρμπι Δανία-Αγγλία, όλα στις 21:45 με 0% γκανιότα*, τις καλύτερες αποδόσεις παγκοσμίως στο 12Χ πριν τον αγώνα, με αμέτρητες επιλογές και Cash Out από την Stoiximan, την μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Κύπρου επί του Αζερμπαϊτζάν δίνει απόδοση 2.59, η ισοπαλία δίνει 3.15 και η νίκη του Αζερμπαϊτζάν δίνει απόδοση 3.36, ενώ το Over 1.5 γκολ δίνει απόδοση 1.55 και το Under 1.5 γκολ δίνει απόδοση 2.45. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.10 και το No Goal δίνει απόδοση 1.68, ενώ το να σκοράρει πρώτη η Κύπρος προσφέρεται με απόδοση 2.00 και το να σκοράρει πρώτο το Αζερμπαϊτζάν δίνει απόδοση 2.32.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Κύπρος-Αζερμπαϊτζάν εδώ.

Στην επανάληψη του τελικού του Μουντιάλ, η Γαλλία υποδέχεται την Κροατία στις 21:45 και η νίκη των Γάλλων δίνει απόδοση 1.72, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.96 και η νίκη των Κροατών δίνει απόδοση 5.89. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.05 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.78, ενώ το Goal/Goal προσφέρεται με απόδοση 1.95 και το Goal/No Goal δίνει απόδοση 1.80.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Γαλλία-Κροατία εδώ.

Η άλλη σπουδαία αναμέτρηση είναι ανάμεσα στη Δανία και την Αγγλία. Η νίκη της Δανίας δίνει απόδοση 4.05, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.46 και η νίκη της Αγγλίας δίνει απόδοση 2.15, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.15 και το Under 2.5 γκολ δίνει 1.70. Το να σκοράρει πρώτη η Δανία δίνει απόδοση 2.52, το να μην μπει κανένα γκολ στην αναμέτρηση δίνει απόδοση 8.00 και το να σκοράρει πρώτη η Αγγλία δίνει απόδοση 1.78.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Δανία-Αγγλία εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ