aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝτέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ και άλλα μεγαλα ματς με τις καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus

Ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ και άλλα μεγαλα ματς με τις καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus

Η μεγάλη αναμέτρηση στην Αθήνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον από τους αγώνες της Κυριακής. Το ματς αρχίζει στις 19:30. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Για την Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, ενώ στις 19:00 η Σαμπντόρια θα αναμετρηθεί με την Λάτσιο για το ιταλικό πρωτάθλημα. Στην Ισπανία, η Θέλτα θα φιλοξενήσει την Βαλένθιας στις 22:00.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ προσφέρει 1.83, ενώ για νίκη της Παναθηναϊκό δίνει 4.41. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.20, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.57. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ-Κρίσταλ Πάλας, η επιλογή για νίκη της Γιουνάϊτεντ προσφέρει 1.55, ενώ για νίκη της Κρίσταλ Πάλας δίνει 5.59. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.13. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.73, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.05. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.82.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Θέλτα-Βαλένθια, η επιλογή για νίκη της Θέλτα προσφέρει 2.08, ενώ για νίκη της Βαλένθια δίνει 3.47. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.92. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.04, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.73. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΘΕΛΤΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σαμπντόρια-Λάτσιο, η επιλογή για νίκη της Σαμπντόρια προσφέρει 3.20, ενώ για νίκη της Λάτσιο δίνει 2.09. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.56. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.56.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΛΑΤΣΙΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ