aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝίκη του Ολυμπιακού & over 2.5 goals. Απόδοση 2.15 στην BET ON ALFA

Νίκη του Ολυμπιακού & over 2.5 goals. Απόδοση 2.15 στην BET ON ALFA

Τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League και ο Ολυμπιακός Πειραιώς παίζει για την συνέχιση του ευρωπαϊκού οδοιπορικού του. Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στις 22:00 τον Ερυθρό Αστέρα στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μόνο με νίκη θα εξασφαλίσουν θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συνεχίζοντας στη φάση των «32» του Europa League, σαν η 3η ομάδα στον Β’ όμιλο.

Τόσο ο αγώνας Ολυμπιακός Πειραιώς – Ερυθρός Αστέρας, όσο και οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις, προσφέρονται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης μπορείτε μέσω της πρωτοποριακής επιλογής Build & Bet να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας. Η BET ON ALFA προσφέρει και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Προβάλλει σαν μεγάλο φαβορί, με απόδοση 1.45 για τη νίκη ο Ολυμπιακός, το διπλό για νίκη του Ερυθρού Αστέρα προσφέρεται στο 6.30 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 4.20. Στο 1.75 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 1.95 το under 2.5 goals και 1.90 το goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Νίκη του Ολυμπιακού και το ματς να είναι over 1.5 goals έχει απόδοση 1.70, ενώ νίκη της ελληνικής ομάδας, με το ματς στο over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.15.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές τις σημερινές αναμετρήσεις της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ