aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝίκη του Απόλλωνα & over 2.5 goals; Απόδοση 1.80 στην BET ON ALFA

Νίκη του Απόλλωνα & over 2.5 goals; Απόδοση 1.80 στην BET ON ALFA

Μια μόνο αναμέτρηση θα γίνει σήμερα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας. Στο Τσίρειο ο Απόλλωνας στο πρώτο του ματς μετά την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 18:00.

Προσφέρεται και η σημερινή αναμέτρηση από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Ο Απόλλωνας που μετρά μόλις μια νίκη σε τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα, προβάλλει σαν το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, με απόδοση 1.34. Το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται στο 4.80, ενώ 7.20 είναι η απόδοση του διπλού, αν πιστεύετε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.50, το under 2.5 goals προσφέρεται στο 2.25, ενώ 1.80 είναι η απόδοση του goal – goal. Αν πιστεύετε ότι ο Απόλλωνας θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και θα πάρει τη νίκη και το ματς να πάει over 2.5 goals, η απόδοση είναι 1.80.

Η BET ON ALFA προσφέρει και άλλες πολλές επιλογές για το σημερινό ματς, καθώς και για τις άλλες αναμετρήσεις του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείς να παίξεις πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ