aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝίκη Ανόρθωσης και Ομόνοιας; Δείτε τις αποδόσεις της BET ON ALFA

Νίκη Ανόρθωσης και Ομόνοιας; Δείτε τις αποδόσεις της BET ON ALFA

Με τις ομάδες που είναι στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας, Ανόρθωση και Ομόνοια να είναι τα φαβορί απέναντι σε Δόξα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και Ολυμπιακό στο Μακάρειο, καθώς και το πολύ σημαντικό ματς της κάτω ζώνης Εθνικός – Πάφος, αρχίζει σήμερα η δράση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας.

Προσφέρονται από την BET ON ALFA όλοι οι σημερινοί αγώνες, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Στις 17:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ανόρθωση, υποδέχεται την ουραγό Δόξα και είναι πολύ μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.11. Το διπλό για να κάνει η Δόξα τη σούπερ έκπληξη έχει απόδοση 18 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 7.60. Στο 1.32 προσφέρεται το over 2.5 goals και στο 2.95 το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή goal – goal αν πιστεύετε πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 2.15. Η νίκη της Ανόρθωσης σε συνδυασμό με το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.36, ενώ στο 1.85 είναι η απόδοση νίκης της Ανόρθωσης & over 3.5 goals.

Την ίδια ώρα στο Δασάκι θα γίνει το πολύ σημαντικό ματς ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και την Πάφο με τις δύο ομάδες να είναι χαμηλά στη βαθμολογία έχοντας απολογισμό 14 βαθμούς. Το ματς προσφέρεται στην απόλυτη ισορροπία με τη νίκη και για τις δύο ομάδες να έχει απόδοση 2.60, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι στο 3.20. Στο 1.90 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 1.75 του under 2.5 goals και 1.70 το goal – goal.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και της Ομόνοιας που είναι στη 2η σε απόσταση πλέον αναπνοής από την κορυφή. Φαβορί είναι η Ομόνοια με το διπλό να προσφέρεται στο 1.60, η νίκη του Ολυμπιακού έχει απόδοση 5.20 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.65. Στο 1.90 προσφέρονται το over 2.5 goals και το goal – goal, ενώ το under 2.5 goals έχει απόδοση 1.75.

Μπορείτε να βρείτε και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ