aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝίκες των φαβορί & Over 2.5 goals; Απόδοση 3.30 στην Bet on Alfa

Νίκες των φαβορί & Over 2.5 goals; Απόδοση 3.30 στην Bet on Alfa

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Premier League και La Liga περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με τα ματς να προκαλούν και στοιχηματικά μεγάλο ενδιαφέρον. Η φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποδέχεται την πάντα υπολογίσιμη Σαουθάμπτον, ενώ στην Ισπανία ξεχωρίζει η εκτός έδρας δοκιμασία της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γρανάδα, ενώ θα γίνουν επίσης οι αγώνες Αλαβές – Χετάφε και Βιγιαρεάλ – Σοσιεδάδ.

Οι σημερινές αναμετρήσεις προσφέρονται με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις από την Bet on Alfa. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Οι αγώνες της La Liga είναι διαθέσιμοι και σε Live Streaming, ενώ η Bet on Alfa προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Το διπλό της Ρεάλ κόντρα στη Γρανάδα προσφέρεται σε απόδοση 1.40, ο άσος για νίκη των γηπεδούχων 7.30 και η ισοπαλία 4.30. Η απόδοση του over 2.5 goals 1.70, ενώ στο 1.95 προσφέρεται τόσο το under 2.5 goals, όσο και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Απόδοση 2 έχει το διπλό της Ρεάλ σε συνδυασμό με το over 2.5 goals.

Πολύ μεγάλο φαβορί με απόδοση 1.28 είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εντός έδρας ματς με την Σαουθάμπτον. Το διπλό έχει απόδοση 9.20 και η ισοπαλία 5.60. Στο 1.50 προσφέρεται το over 2.5 goals, 2.40 το under 2.5 goals και 1.85 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η νίκη της Μάντσεστερ σε συνδυασμό με το over 2.5 goals έχει απόδοση 1.65.

Αν πιστεύετε ότι Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και θα πάρουν τη νίκη, με συνδυασμό και στα δύο ματς το over 2.5 goals, η συνολική απόδοση 3ίναι 3.30.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

Ακολούθησε μας στο Facebook

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ