aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝέα Σαλαμίνα ή Ανόρθωση την πρόκριση; Οι αποδόσεις της BET ON ALFA

Νέα Σαλαμίνα ή Ανόρθωση την πρόκριση; Οι αποδόσεις της BET ON ALFA

Τα τελευταία δύο εισιτήρια για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου, βγαίνουν μέσα από τους σημερινούς επαναληπτικούς Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση και Εθνικός Άχνας – Απόλλων.

Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Επίσης η BET ON ALFA προσφέρει το πιο ανταγωνιστικό cash out της αγοράς.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

17:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Το ζευγάρι που προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου ματς. Στη σημερινή ρεβάνς στο «Αμμόχωστος» αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για την πρόκρισή. Η νίκη της Νέας Σαλαμίνας προσφέρεται σε απόδοση 3.40, το διπλό για νίκη της Ανόρθωσης σε απόδοση 2 και η ισοπαλία 3.35. Στο 2.05 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 1.65 το under 2.5 goals και 1.85 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

19:00 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση έχει ο Απόλλωνας μετά τη νίκη με 2-0 στον πρώτο αγώνα. Αν πιστεύετε ότι η ομάδα της Λεμεσού θα πετύχει δεύτερη νίκη, η απόδοση του διπλού είναι 1.60, η νίκη του γηπεδούχου Εθνικού Άχνας που προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη κόντρα στην Ανόρθωση είναι 5.20, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται σε απόδοση 3.60. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.60, στο 2.15 προσφέρεται το under 2.5 goals, ενώ η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, έχει απόδοση1.60.

Προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές για τους αγώνες του κυπριακού ποδοσφαίρου, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ