aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΝέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ για τα Play Outs με αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο από τον...

Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ για τα Play Outs με αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο από τον Stoiximan!

Η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» σήμερα στις 17:00 και οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μην μπουν σε περιπέτειες για την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία. Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, σας δίνει αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out για να πάτε ταμείο!

Αναλυτικά, το ματς αρχίζει στις 17:00 με τη νίκη της Νέας Σαλαμίνας να δίνει απόδοση 3.20, η ισοπαλία δίνει 3.15 και η νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 2.20, το Over 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 2.02, το Under 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.70. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.80 απόδοση και το No Goal δίνει απόδοση 1.91, ενώ το να σκοράρει πρώτη η Νέα Σαλαμίνα στον αγώνα δίνει απόδοση 2.32 και η πιθανότητα να ανοίξει το σκορ ο ΑΠΟΕΛ δίνει απόδοση 1.80.

Όσον αφορά τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα των παικτών, ο Γκάρνερ του ΑΠΟΕΛ δίνει απόδοση 2.20 για να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, ο Σαχάρ δίνει απόδοση 2.42 για να σκοράρει και ο Κλωναρίδης δίνει 2.67, ενώ ο Ζαχίντ και ο Νουχίου δίνουν απόδοση 2.92 και από την πλευρά της Νέας Σαλαμίνας ο Βάγκνερ δίνει απόδοση 2.92 και ο Σιρίνο δίνει 2.92.

Όλες οι αγορές για το Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ