aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜοίρασε κέρδη η Stoiximan το Σαββατοκύριακο στα στοιχήματα των τολμηρών στο LIVE!

Μοίρασε κέρδη η Stoiximan το Σαββατοκύριακο στα στοιχήματα των τολμηρών στο LIVE!

Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με τους παίκτες της Stoiximan να πηγαίνουν ταμείο χάρη στα πονταρίσματά τους στα Live Στοιχήματα την ώρα των αγώνων. H Stoiximan πρόσφερε, όπως πάντα, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και την ώρα του αγώνα και όσοι παίκτες της πόνταραν, κέρδισαν!  Αναφέρουμε ορισμένα, μόνο, από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα παικτών που κέρδισαν τρελές αποδόσεις.

Το Σάββατο, ένας τυχερός πόνταρε στο να σκοράρει ο Ντάγκλας Λουίς Σοάρες της Άστον Βίλα στο ματς με τη Νόριτς και πήρε απόδοση 91.00! Επιπλέον, το κάζο του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ξάνθη συγκέντρωσε το ενδιαφέρον στοιχηματικά, καθώς παίκτης πόνταρε στο να νικήσει η Ξάνθη με την απόδοση στο 29.00 και πληρώθηκε καλά, ενώ όσο πλησιάζαμε στο τέλος του αγώνα, ολοένα και περισσότεροι πίστεψαν στο ότι θα σκοράρει η Ξάνθη με έναν παίκτη της Stoiximan να πληρώνεται απόδοση 27.50 και ένας άλλος πόνταρε στο ότι η Ξάνθη θα σκόραρε πρώτη στον αγώνα με απόδοση 21.00! Όμως, την ίδια μέρα είχαμε και άλλους τολμηρούς, καθώς ένας παίκτης με προτίμηση στην Ιταλία, πόνταρε στο να χάνει η Μίλαν στο ημίχρονο και να κάνει την ανατροπή στο τέλος απέναντι στη Τζένοα με απόδοση 31.00.

Την Κυριακή, η μεγάλη έκπληξη ήταν η νίκη της Γουλβς επί της Μάντσεστερ Σίτι με έναν τυχερό να προβλέπει το σωστό τελικό σκορ με 0-2 και πληρώθηκε με απόδοση 251.00! Επιπλέον, ένας τυχερός πόνταρε στο να σκοράρει ο Ανταμά Τραορέ με απόδοση 126! Μάλιστα, ένας παίκτης της Stoiximan πόνταρε στο να κερδίσει τελικά η Γουλβς και πληρώθηκε απόδοση 31.00!

Τόλμησαν, έπαιξαν και κέρδισαν τρελά λεφτά χάρη στην Stoiximan, την ΠΡΩΤΗ εταιρία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out! Η Νο1 online εταιρία στην Κύπρο δεν σας προσφέρει μόνο τις καλύτερες αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα, όπως και μια ευρεία γκάμα αγώνων σε καθημερινή βάση με 0% γκανιότα, αλλά και τη δυνατότητα να ποντάρετε σε real time σε ΜΟΝΑ στοιχήματα με απίστευτα μεγάλες αποδόσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ