aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜεγάλο ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι με αμέτρητες επιλογές στην Megabet Plus και Cash Out

Μεγάλο ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι με αμέτρητες επιλογές στην Megabet Plus και Cash Out

Πρωτοχρονιά με σούπερ ντέρμπι στην Premier League. Για την 21η αγωνιστική, η Άρσεναλ θα φιλοξενήσει την Μάντσεστερ Σίτι στις 14:30, σε μια αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Στα άλλα ματς της ημέρας, Λέστερ-Νόριτς και Γουότφορντ-Τότεναμ στις 17:00, και Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ στις 19:30.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι, η επιλογή για νίκη της Άρσεναλ προσφέρει 5.61, ενώ για νίκη της Σίτι δίνει 1.50. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.56. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.53, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.50. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΆΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λέστερ-Νόριτς, η επιλογή για νίκη της Λέστερ προσφέρει 1.41, ενώ για νίκη της Νόριτς δίνει 6.69. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.55, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.44. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΕΣΤΕΡ – ΝΟΡΙΤΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γουότφορντ-Τότεναμ, η επιλογή για νίκη της Γουότφορντ προσφέρει 5.20, ενώ για νίκη της Τότεναμ δίνει 1.60. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.75, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.06. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ, η επιλογή για νίκη της Κρίσταλ Πάλας προσφέρει 3.08, ενώ για νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 2.26. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.39. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.79, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.63.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ