aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜΕΓΑΛΑ ντέρμπι, ΠΟΛΛΕΣ επιλογές στην BET ON ALFA

ΜΕΓΑΛΑ ντέρμπι, ΠΟΛΛΕΣ επιλογές στην BET ON ALFA

Η μέρα των ντέρμπι στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας είναι η σημερινή, καθώς το πρόγραμμα μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια και ΑΕΚ – Απόλλωνας. Επίσης σήμερα θα γίνουν οι αναμετρήσεις Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ και ΕΝΠ – Πάφος.

Προσφέρονται όλα τα σημερινά ματς από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε onlıne τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των δύο σημερινών ντέρμπι:

17:00   ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Στην Αρένα στη Λάρνακα, έχουν κίνητρα και οι δύο ομάδες, καθώς με νίκη η ΑΕΚ δημιουργεί καλύτερη προοπτική για να βλέπει με μεγαλύτερες αξιώσεις την 3η θέση, ενώ ο Απόλλωνας με νίκη περνά στην κορυφή και βάζει επιπλέον πίεση στο ΑΠΟΕΛ που παίζει αργότερα με την Ομόνοια. Στο 2.50 προσφέρεται η νίκη και των δύο ομάδων, με το ντέρμπι στην Αρένα να προσφέρεται στην απόλυτη ισορροπία, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.40. Το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.80, το under 2.5 goals στο 1.85 και το Goal – Goal στο 1.65.

19:00   ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ

Στο ΓΣΠ στο τρίτο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» το μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο και αφορά το ΑΠΟΕΛ που θέλει νίκη για να διατηρηθεί στην κορυφή. Είναι πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη οι γαλαζοκίτρινοι με απόδοση 1.40, στο 7.00 προσφέρεται το διπλό της Ομόνοιας, ενώ 4.30 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος.

Στο 1.75 προσφέρεται το over 2.5 goals, το under 2.5 goals, έχει απόδοση 1.90, ενώ στο 2.00 προσφέρεται η απόδοση για την επιλογή Goal – Goal, αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στο ντέρμπι «αιωνίων», προσφέρονται και άλλες πολλές επιπλέον στοιχηματικές επιλογές, όπως για παράδειγμα ο ποδοσφαιριστής που θα πετύχει το πρώτο γκολ, με τον Νούνο Μοράις να έχει απόδοση 2.90, ενώ από πλευράς Ομόνοιας ο Ματ Ντάρμπισαίρ έχει απόδοση 4.00 για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα. Μπορείτε επίσης να προβλέψετε τη μέθοδο του πρώτου γκολ, το αν θα έχει αποβολή το ντέρμπι και άλλες πολλές επιλογές, ειδικά για το ντέρμπι στο ΓΣΠ.

Όσον αφορά τα άλλα δύο σημερινά ματς, προσφέρονται οι εξής αποδόσεις:

16:00   ΕΝΠΠΑΦΟΣ

1: 2.20, Χ: 3.10, 2: 3.00, Over 2.5 goals: 2.10, Under 2.5 goals: 1.60, Goal – Goal: 1.85

18:30   ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΑΕΛ

1: 2.60, Χ: 3.35, 2: 2.40, Over 2.5 goals: 1.95, Under 2.5 goals: 1.70, Goal – Goal: 1.80

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για το πρωτάθλημα CYTA Α’ κατηγορίας, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ