aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜεγάλα ματς Ισημερινός-Βραζιλία και Χιλή-Αργεντινή, σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Μεγάλα ματς Ισημερινός-Βραζιλία και Χιλή-Αργεντινή, σούπερ αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Στις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ζώνης της Λατινικής Αμερικής επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Στις 23:00, ο Ισημερινός θα αναμετρηθεί με την Βραζιλία, ενώ στη 01:00 η Παραγουάη θα φιλοξενήσει την Ουρουγουάη. Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με το ματς ανάμεσα στην Χιλή και την Αργεντινή στις 02:15. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισημερινός-Βραζιλία, η επιλογή για νίκη του Ισημερινού δίνει 3.46, ενώ για νίκη της Βραζιλίας δίνει 2.16. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.96. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.38, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.49. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.04.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παραγουάη-Ουρουγουάη, η επιλογή για νίκη της Παραγουάης δίνει 3.03, ενώ για νίκη της Ουρουγουάης δίνει 2.44. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.93. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.50, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.47. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.08.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Χιλή-Αργεντινή, η επιλογή για νίκη της Χιλής δίνει 2.59, ενώ για νίκη της Αργεντινής δίνει 2.79. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.89. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.33, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.96.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΧΙΛΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ