aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜΕΓΑΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΑΤΣ, Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουν., Ίντερ-Φιορεντίνα και Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές...

ΜΕΓΑΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΑΤΣ, Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουν., Ίντερ-Φιορεντίνα και Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Γεμάτο μπάλα το Σάββατο με σπουδαία ευρωπαϊκά ντέρμπι σε Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία! Το πρόγραμμα αρχίζει με το Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 14:30, και το βράδυ έχουμε το Ίντερ-Φιορεντίνα στις 21:45 και στις 22:00 η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Μπέτις εκτός έδρας. Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει τα σημαντικότερα ματς με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Στις 14:30, η Μπράιτον υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα και η νίκη της Γιουνάιτεντ δίνει απόδοση 1.75, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.65, ενώ η νίκη της Μπράιτον προσφέρεται με απόδοση 4.90. Το Over 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.85, το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.97, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.75 και το No Goal δίνει απόδοση 2.00.

Μπορείτε να ποντάρετε στο ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δίνει απόδοση 1.59, ενώ το να σκοράρει πρώτη η Μπράιτον δίνει απόδοση 2.82, αλλά και στους παίκτες, με το να σκοράρει πρώτος ο Ράσφορντ να δίνει απόδοση 4.45 και ο Μαρσιάλ με απόδοση 4.95, όσο και ο Φερνάντες.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Μπράιτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ.

Στις 21:45, η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα, με τη νίκη των γηπεδούχων να δίνει απόδοση 1.53, την ισοπαλία με απόδοση 4.20 και τη νίκη της Φιορεντίνα να προσφέρεται με απόδοση 6.25. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.67 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.22. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 1.72, το No Goal δίνει απόδοση 2.05.

Ποιος παίκτης θα σκοράρει στο ματς; Ο Λουκακού της Ίντερ δίνει απόδοση 1.90, ο Μαρτίνες δίνει απόδοση 2.05 και ο Πέρισιτς δίνει απόδοση 2.55, ενώ από την πλευρά της Φιορεντίνα, ο Κιέζα προσφέρεται με απόδοση 3.90.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ίντερ-Φιορεντίνα εδώ.

Η μέρα κλείνει με την αναμέτρηση της Μπέτις με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κέρδισε στην πρώτη αγωνιστική και κινδυνεύει να μείνει πίσω από πολύ νωρίς αν δεν νικήσει την Μπέτις. Η νίκη των γηπεδούχων δίνει απόδοση 4.50, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.55 και η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται με απόδοση 1.83.

Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.65, ενώ το No Goal δίνει απόδοση 2.15 και το να σκοράρει πρώτη η Μπέτις προσφέρεται με απόδοση 2.65, με το να ανοίξει το σκορ η Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει απόδοση 1.63. Στα στοιχήματα των παικτών, το να σκοράρει ο Μπενζεμά σε οποιοδήποτε σημείο των 90 λεπτών του αγώνα δίνει απόδοση 1.91.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ