aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETMegaBet+: Ο καλύτερος χώρος να εργαστείς και με πιστοποίηση Great Place to Work®!

MegaBet+: Ο καλύτερος χώρος να εργαστείς και με πιστοποίηση Great Place to Work®!

Η MegaBet+ είναι ο καλύτερος χώρος για να εργαστείς προκειμένου να εξελιχθείς τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο επαγγελματισμός, η επικοινωνία, η συνεργασία και το ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον με ανθρώπους που ενθαρρύνουν και καθοδηγούν, εξασφάλισαν στην MegaBet+ την πιστοποίηση Great Place to Work – Certified™ με το εντυπωσιακό ποσοστό του 92%.

Η έρευνα διεξήχθη ανάμεσα στους εργαζόμενους της MegaBet+, σε μια προσπάθεια να αποτιμηθεί το εργασιακό περιβάλλον και βάσει της εμπειρίας των εργαζομένων της εταιρείας να διαφανούν οι δυνάμεις και οι αδυναμίες.

Η θετική διάθεση, η ενέργεια και ο ενθουσιασμός που επικρατεί στην MegaBet+, σε συνδυασμό με τα διαγνωστικά εργαλεία και τη μεθοδολογία του Great Place to Work®, κρίθηκε άξια να πιστοποιηθεί για το εξαιρετικό της εργασιακό περιβάλλον!

Η MegaBet+ απέδειξε έμπρακτα πως στόχος της είναι να παρέχει όχι μόνο στους παίκτες της κορυφαίες υπηρεσίες, μέσα σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, αλλά και στους εργαζομένους της! Κερδίζεις εμπειρίες και επαγγελματισμό, καθώς και πολλά ωφελήματα στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία.

Διότι η MegaBet+ δεν είναι απλά στοιχηματική εταιρεία, αλλά ένας χώρος που σε κάνει να περνάς καλά και να το μεταδίδεις στους παίκτες του στοιχήματος!

Όσον αφορά το Great Place to Work® είναι μια εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία με παρουσία σε 60 χώρες και με εμπειρία για περισσότερα από 30 χρόνια, στην μελέτη και έρευνα του εργασιακού περιβάλλοντος.

Με τα εργαλεία και τη μεθοδολογία της, βοηθά οργανισμούς να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, όπου οι εργαζόμενοι νιώθουν ασφαλείς και γίνονται περισσότερο παραγωγικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ