aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜε ζευγάρι… τελικού Ιταλία-Αγγλία ξεκινούν τα προκριματικά του Euro 2024!

Με ζευγάρι… τελικού Ιταλία-Αγγλία ξεκινούν τα προκριματικά του Euro 2024!

53 ομάδες ρίχνονται από σήμερα στη μάχη των προκριματικών του Euro 2024, αλλά μόνο 23 θα χαμογελάσουν στο φινάλε της διαδρομής και θα βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας, εκεί όπου τους περιμένουν ήδη οι οικοδεσπότες, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο τουρνουά ως διοργανωτές.

Και τα προκριματικά δεν θα μπορούσαν να ξεκινήσουν με πιο εντυπωσιακό παιχνίδι από το Ιταλία-Αγγλία! Οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν στον τελικό του προηγούμενου Euro, με νικητές τους Ιταλούς στα πέναλτι, κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο σ’ αυτά τα προκριματικά και τίθενται αντιμέτωπες στην πρεμιέρα! Γηπεδούχος η Ιταλία, η οποία προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μετά την αποτυχία της να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ. Αποτυχία που δεν έφερε αλλαγή προπονητή, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι σταθερά στο τιμόνι της «σκουάντρα ατζούρα» από το 2018.

Η νίκη της Ιταλίας στην πρεμιέρα των προκριματικών δίνει 3.01 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, με την ισοπαλία στο 3.20. Ο τελικός του Euro 2020 είχε λήξει 1-1, αποτέλεσμα που αν πιστεύετε ότι θα επαναληφθεί απόψε, μπορείτε να το βρείτε με απόδοση 6.30 στον Stoiximan. Από εκεί και πέρα το 1-0 δίνει 7.60, το 0-0 είναι στο 7.40 και το 1-2 έχει απόδοση 10.50.

Η Αγγλία ψάχνει μία άτυπη ρεβάνς μετά τον χαμένο τίτλο πριν από δύο καλοκαίρια και η νίκη της απόψε δίνει 2.73 στον Stoiximan. Φτάνει στο ντέρμπι σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλό της, γι’ αυτό και ξεκινά ως φαβορί, αν και με μικρή διαφορά από την Ιταλία. Και τα «λιοντάρια» συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή, παρά την κριτική που δέχτηκε ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ από τη Γαλλία. Ο Χάρι Κέιν, μοιραίος παίκτης στο παιχνίδι εκείνο με το χαμένο πέναλτι στο φινάλε, ψάχνει την εξιλέωση απόψε. Το ενδεχόμενο να σκοράρει θα το βρείτε σε απόδοση 2.70 στον Stoiximan, ενώ το ενδεχόμενο να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα δίνει 5.60.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ