aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜε τον Σαρφό κερδίζει!

Με τον Σαρφό κερδίζει!

Κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου από τις πρώτες του εμφανίσεις, κέρδισε και τον προπονητή του, αφού -αν και χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα- είναι ήδη βασικός και αναντικατάστατος. Το όνομα αυτού… Κίνγκσλεϊ Σαρφό.

Ο 27χρονος άσος δικαιώνει τον ΑΠΟΕΛ για την επιλογή του να τον εντάξει στο δυναμικό του τον Ιανουάριο και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει «αναγκάσει» τους «γαλαζοκίτρινους» να σκέφτονται πώς θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τα επόμενα χρόνια, καθώς ο δανεισμός από τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι.

Και είναι λογικό να επιθυμούν την παραμονή του οι «γαλαζοκίτρινοι», αφού ο Σαρφό έδειξε με το καλημέρα πως μπορεί να κάνει τη διαφορά ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο ΑΠΟΕΛ είναι σχεδόν αλάνθαστος όταν παίζει ο Σαρφό. Στα πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Επόμενος αντίπαλος είναι η ΑΕΚ και το τρίποντο θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σαρφό αναμένεται να είναι από τα βασικά όπλα στη φαρέτρα του Σωφρόνη Αυγουστή στο ντέρμπι. Εκεί όπου ο 27χρονος μέσος θα ψάξει και το πρώτο του γκολ με τα «γαλαζοκίτρινα» για να πλαισιώσει το δημιουργικό ρόλο που έχει στο παιχνίδι με τον εκτελεστικό (αν και το φόρτε του είναι κυρίως οι ασίστ). Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Σαρφό κόντρα στην ΑΕΚ δίνει στον Stoiximan 6.50, ενώ το ενδεχόμενο να είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος σκόρερ του αγώνα δίνει 15.50. Νίκη του ΑΠΟΕΛ με σκόρερ του αγώνα τον Σαρφό δίνει 9.50, ενώ νίκη των «γαλαζοκίτρινων» με πρώτο σκόρερ τον 27χρονο άσο δίνει 19.00. Γκολ του Σαρφό στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 11.00 και στο δεύτερο με απόδοση 9.00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ