aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜε αναπληρωματικούς οι Βάσκοι;

Με αναπληρωματικούς οι Βάσκοι;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ανήκει στο παρελθόν και απόψε ξεκινά η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Στην Ισπανία η επιστροφή γίνεται με το παιχνίδι ανάμεσα στη Μαγιόρκα και την Οσασούνα, ένα ματς που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Από τη μία η Μαγκιόρκα, η οποία χρειαζόταν τη διακοπή, καθώς διερχόταν κάμψη πριν από αυτή και μένει να φανεί αν γέμισε τις μπαταρίες και θα πάρει μπρος τώρα. Προέρχεται από ήττα στη Σεβίλλη από την Μπέτις και συμπλήρωσε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Η νίκη της απόψε δίνει 2.31, με την ισοπαλία στο 3.01 και το «διπλό» στο 4.25 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο.

Για να επιστρέψει στα τρίποντα, θα πρέπει να προσέξει τα νώτα της: στα 4 τελευταία ματς δέχτηκε πρώτη γκολ και το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη απόψε η Οσασούνα έχει απόδοση 2.72 στον Stoiximan! Επίσης, η Μαγιόρκα έχει 18 under 2.5 γκολ εδώ και 21 αγωνιστικές, ενώ η Οσασούνα έχει δέκα under 2.5 γκολ στα 12 τελευταία ματς, έτσι μοιραία το under 2.5 γκολ στο αποψινό ματς θα το βρείτε στο 1.37. Είναι αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι στα 8 από τα 13 εντός έδρας παιχνίδια της φέτος μπήκε ακριβώς 1 γκολ! Αν πιστεύετε ότι θα μπει κι απόψε ακριβώς 1 γκολ, ποντάρετε στο 3.15!

Από την άλλη προβληματίζει η Οσασούνα με το ντεφορμάρισμά της και ειδικά οι δύο τελευταίες ήττες από Βαλένθια και Βιγιαρεάλ έφεραν μεγάλη ανησυχία: έχει μόνο δύο νίκες εδώ και 13 αγωνιστικές με πιο έντονο το πρόβλημα της δυστοκίας. Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς, συνολικά στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια. Το ενδεχόμενο να μην σκοράρει ούτε απόψε δίνει 2.02 στον Stoiximan. Έχει έξι NG στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, με το NG απόψε στο 1.53.

Στοιχηματικά το πιο σημαντικό στοιχείο του αποψινού αγώνα είναι το γεγονός ότι η Οσασούνα θα παίξει πιθανότατα με αρκετές αλλαγές! Ακολουθεί ο επαναληπτικός ημιτελικός Κυπέλλου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπου δίνεται προτεραιότητα, έτσι αναμένεται να προφυλαχτούν βασικοί παίκτες…

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ