aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατσάρες Τσέλσι-Μίλαν και Μπενφίκα-Παρί, πόνταρε τώρα με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Ματσάρες Τσέλσι-Μίλαν και Μπενφίκα-Παρί, πόνταρε τώρα με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Σούπερ αναμετρήσεις για την τρίτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Champions League, με κορυφαίες αποδόσεις και επιλογές στο κουπόνι της Megabet Plus. Δεσπόζει το ντέρμπι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και στην Μίλαν στις 22:00, ενώ την ίδια ώρα η Μπενφίκα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε άλλα ματς με ενδιαφέρον, η Σεβίλλη αντιμετωπίζει την Ντόρτμποντ και η Λειψία την Σέλτικ στις 19:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσέλσι – Μίλαν, η επιλογή για νίκη της Τσέλσι δίνει 1.71, ενώ για νίκη της Μίλαν δίνει 4.79. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.92. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.94. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΛΣΙ – ΜΙΛΑΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν, η επιλογή για νίκη της Μπενφίκα δίνει 4.23, ενώ για νίκη της Παρί δίνει 1.72. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.33. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.51, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.51. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.55.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σεβίλλη – Ντόρτμουντ, η επιλογή για νίκη της Σεβίλλης δίνει 3.02, ενώ για νίκη της Ντόρτμουντ δίνει 2.32. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΕΒΙΛΛΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λειψία – Σέλτικ, η επιλογή για νίκη της Λειψίας δίνει 1.54, ενώ για νίκη της Σέλτικ δίνει 5.49. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.57. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.35. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.69.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΕΙΨΙΑ – ΣΕΛΤΙΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ