aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατσάρες Τότεναμ-Λίβερπουλ και Μίλαν-Νάπολι, πόνταρε στις αμέτρητες αποδόσεις της Megabet Plus

Ματσάρες Τότεναμ-Λίβερπουλ και Μίλαν-Νάπολι, πόνταρε στις αμέτρητες αποδόσεις της Megabet Plus

Σπουδαία ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Στις 18:30 για την Premier League, η Τότεναμ υποδέχεται την Λίβερπουλ, ενώ στις 21:45 για την Serie A, η Μίλαν αντιμετωπίζει την Νάπολι. Στην Σούπερ Λιγκ, σημαντική αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Αστέρας στις 19:30, ενώ στην Primera Division δεσπόζει η αναμέτρηση Μπιλμπάο-Μπέτις στις 17:15.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τότεναμ-Λίβερπουλ, η επιλογή για νίκη της Τότεναμ προσφέρει 5.08, ενώ για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 1.59. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.63, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.21. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μίλαν-Νάπολι, η επιλογή για νίκη της Μίλαν προσφέρει 2.26, ενώ για νίκη της Νάπολι δίνει 3.02. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.44. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.76, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.61.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΙΛΑΝ – ΝΑΠΟΛΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΠΑΟΚ-Αστέρας, η επιλογή για νίκη της ΠΑΟΚ προσφέρει 1.46, ενώ για νίκη της Νάπολι δίνει 6.12. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.95. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.99, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.17.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπιλμπάο-Μπέτις, η επιλογή για νίκη της Μπιλμπάο προσφέρει 2.06, ενώ για νίκη της Μπέτις δίνει 3.62. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.36. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΙΛΜΑΟ – ΜΠΕΤΙΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ