aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατσάρες στην Megabet Plus με Έβερτον-Άρσεναλ και Ρόμα-Έμπολι, με σούπερ αποδόσεις και Cash Out

Ματσάρες στην Megabet Plus με Έβερτον-Άρσεναλ και Ρόμα-Έμπολι, με σούπερ αποδόσεις και Cash Out

Το παρον κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Καυτές κόντρες στο πρόγραμμα του Σαββάτου για τα κορυφαία πρωταθλήματα Ευρώπης, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Για την Premier League, η Άρσεναλ έχει εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Έβερτον στις 14:30, ενώ η Νιούκαστλ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ στις 19:30. Για την Primera Division, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Χετάφε στις 19:30, ενώ για την Serie A, η Ρόμα θα αναμετρηθεί με την Έμπολι στις 19:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έβερτον – Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Έβερτον δίνει 7.60, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 1.40. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.96. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.13.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΈΒΕΡΤΟΝ – ΆΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ, η επιλογή για νίκη της Νιούκαστλ δίνει 1.60, ενώ για νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 5.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.74. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.11.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ατλέτικο – Χετάφε, η επιλογή για νίκη της Ατλέτικο δίνει 1.41, ενώ για νίκη της Χετάφε δίνει 9.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.45, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.55. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΧΕΤΑΦΕ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρόμα – Έμπολι, η επιλογή για νίκη της Ρόμα δίνει 1.48, ενώ για νίκη της Έμπολι δίνει 6.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.15.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΡΟΜΑ – ΕΜΠΟΛΙ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ