aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜΑΤΣΑΡΕΣ στη Super League. Παίξε τώρα στην Bet On Alfa

ΜΑΤΣΑΡΕΣ στη Super League. Παίξε τώρα στην Bet On Alfa

Μετά από τρεις μήνες, η Super League 1 επιστρέφει στη δράση και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αναμετρήσεις. Στις 19:15 ο ουραγός Πανιώνιος θα υποδεχτεί το Βόλο, ενώ στις 21:30 θα γίνει στη Θεσσαλονίκη η αναμέτρηση του πρώτου γκρουπ ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ. Το κυρίως μενού της πρώτης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος θα γίνει αύριο, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα δύο ντέρμπι, το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ενώ θα γίνει και ο αγώνας Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης.

Η Bet On Alfa προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τις αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος,. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet On Alfa Παγκύπρια.

Στο αυριανό ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα, ανάμεσα στον δεύτερο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ που έχει 59 βαθμούς και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που είναι στους 66, το σκηνικό των στοιχηματικών αποδόσεων είναι ισορροπημένο. Η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 2.40, το διπλό για νίκη του Ολυμπιακού στο 2.70 και το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 2.10 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.60 το under 2.5 goals και 1.65 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Στο άλλο αυριανό ντέρμπι σαν φαβορί με απόδοση 1.55 προβάλλει η ΑΕΚ, η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 5, ενώ στο 3.45 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Στο 2.15 προσφέρεται τόσο το over 2.5 goals, όσο και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ το under 2.5 goals έχει απόδοση 1.60.

Προσφέρονται όλα τα ματς του σαββατοκύριακου από την Bet On Alfa, όπου μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας και να απολαύσετε τη δράση με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ