aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατσάρες Σίτι-Γιουνάϊτεντ και Νάπολι-Μίλαν με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Ματσάρες Σίτι-Γιουνάϊτεντ και Νάπολι-Μίλαν με κορυφαίες αποδόσεις και Cash Out στην Megabet Plus

Μεγάλο ντέρμπι στο Μάντσεστερ που δεσπόζει των αναμετρήσεων από το κουπόνι της Κυριακής. Ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ θα γίνει στις 18:30. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Η Ομόνοια φιλοξενείται στις 19:00 στο Δασάκι από τον Εθνικό που καίγεται για βαθμούς, ενώ η Μπέτις υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στις 22:00. Μεγάλο ματς στην Serie A, Νάπολι-Μίλαν στις 21:45, αλλά και στην Σούπερ Λιγκ, Άρης-Ολυμπιακός στις 19:00.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η επιλογή για νίκη της Σίτι δίνει 1.42, ενώ για νίκη της Γιουνάϊτεντ δίνει 6.71. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.81. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.32. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.82.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπέτις-Ατλέτικο Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Μπέτις δίνει 2.93, ενώ για νίκη της Ατλέτικο δίνει 2.38. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.35. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.93, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.86. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΕΤΙΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νάπολι-Μίλαν, η επιλογή για νίκη της Νάπολι δίνει 2.13, ενώ για νίκη της Μίλαν δίνει 3.41. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.26. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.99, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.78.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΑΠΟΛΙ – ΜΙΛΑΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης-Ολυμπιακός, η επιλογή για νίκη του Άρη δίνει 3.14, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 2.58. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.68. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.47, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.48. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.99.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΆΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ