aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜΑΤΣΑΡΕΣ σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out...

ΜΑΤΣΑΡΕΣ σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

Το ποδοσφαιρικό μενού της Πέμπτης είναι ιδιαίτερα χορταστικό, καθώς στις 20:00 η Τότεναμ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μπόρνμουθ, στις 22:45 η Βερόνα υποδέχεται την Ίντερ και στις 23:00, η Μπιλμπάο τίθεται αντιμέτωπη με τη Σεβίλλη στις τρεις σπουδαιότερες αναμετρήσεις της σημερινής μέρας, όλες με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out από την Stoiximan, την μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο.

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Στην Αγγλία, η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να ξεφύγει από τη 10η θέση και η μάχη με τη Μπόρνμουθ είναι μία ευκαιρία για τους τρεις βαθμούς. Η νίκη της Τότεναμ προσφέρεται με απόδοση 1.72, η ισοπαλία με απόδοση 4.24 και η νίκη της Μπόρνμουθ με απόδοση 5.39. Επιπλέον, μπορείτε να ποντάρετε στο Over 2.5 γκολ με απόδοση 1.77, ενώ το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.07 και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.73.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Μπόρνμουθ-Τότεναμ εδώ.

Στην Ιταλία, η Βερόνα υποδέχεται την Ίντερ που με νίκη σκαρφαλώνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο άσσος προσφέρεται στο 5.28, το Χ στο 4.24, και η νίκη της Ίντερ δίνει απόδοση 1.73. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.78, το Under 2.5 γκολ δίνει 2.05, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.73 με το No Goal να δίνει 2.02. Όσον αφορά τα στοιχήματα των παικτών, το να σκοράρει ο Λουκακού της Ίντερ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα δίνει απόδοση 2.10!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Βερόνα-Ίντερ εδώ.

Τέλος, στην Ισπανία, έχουμε το Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σεβίλλη με τη νίκη της Μπιλμπάο στο 3.37, την ισοπαλία στο 3.19 και τη νίκη της Σεβίλλης στο 2.55. Το Over 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 2.52, το under 2.5 γκολ με απόδοση 1.53, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.05 και το No Goal δίνει 1.72. Μπορείτε επίσης να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να νικήσει η Μπιλμπάο στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 4.30, να λήξει ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1.87 και να νικήσει η Σεβίλλη στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 3.00!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Μπιλμπάο-Σεβίλλη εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ