aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατσαρες πρόκρισης Ρεάλ-Τσέλσι και Μπάγερν-Βιγιαρεάλ στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις

Ματσαρες πρόκρισης Ρεάλ-Τσέλσι και Μπάγερν-Βιγιαρεάλ στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις

Κρίνονται τα πρώτα εισιτήρια για την τελική τετράδα του Champions League με δύο σημαντικές αναμετρήσεις στο κουπόνι και σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Τσέλσι στον επαναληπτικό του 1-3 στον πρώτο αγώνα στο Λονδίνο. Στον άλλο αγώνα, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ, στον επαναληπτικό του 1-0 στον πρώτο αγώνα στην Ισπανία. Ώρα έναρξης των αγώνων στις 22:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι, η επιλογή για νίκη της Ρεάλ δίνει 2.46, ενώ για νίκη της Τσέλσι δίνει 2.70. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.36. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.58.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΤΣΕΛΣΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπάγερν – Βιγιαρεάλ, η επιλογή για νίκη της Μπάγερν δίνει 1.25, ενώ για νίκη της Βιγιαρεάλ δίνει 8.99. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 6.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.35, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.95. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ