aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατσάρες πρόκρισης Μπάγερν-Παρί και Τότεναμ-Μίλαμ, πόνταρε τώρα στην Megabet με κορυφαίες αποδόσεις

Ματσάρες πρόκρισης Μπάγερν-Παρί και Τότεναμ-Μίλαμ, πόνταρε τώρα στην Megabet με κορυφαίες αποδόσεις

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ρεβάνς με ματσάρες για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus. Στις 22:00 η Μπάγερν υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο Μόναχο. Πρώτος αγώνας νίκη της Μπάγερν 0-1. Στον άλλο αγώνα της βραδιάς, η Τότεναμ αγωνίζεται με την Μίλαν στο Λονδίνο. Πρώτος αγώνας νίκη της Μίλαν 1-0. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τότεναμ – Μίλαν, η επιλογή για νίκη της Τότεναμ δίνει 1.90, ενώ για νίκη της Μίλαν δίνει 4.42. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.65. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.33, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.36. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.88.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΙΛΑΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν, η επιλογή για νίκη της Μπάγερν δίνει 1.80, ενώ για νίκη της Παρί δίνει 4.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.41. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.41, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.94. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.44.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ