aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατσάρες Μαν.Σίτι-Λίβερπουλ και Μπάγερν-Ντόρτμουντ, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις

Ματσάρες Μαν.Σίτι-Λίβερπουλ και Μπάγερν-Ντόρτμουντ, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με σούπερ αποδόσεις

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ματσάρες στο κουπόνι του Σαββάτου για τα κορυφαία πρωταθλήματα Ευρώπης, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Στην Premier League θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μάντσετσερ Σίτι και την Λίβερπουλ στις 14:30. Μεγάλο ντέρμπι και στην Bundesliga με την Μπάγερν Μονάχου να κοντράρεται με την Μπορούσια Ντόρτμουντ στις 19:30. Στην Ιταλία, Ίντερ – Φιορεντίνα στις 19:00, και στην Ισπανία, Έλτσε – Μπαρτσελόνα στις 22:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ, η επιλογή για νίκη της Σίτι δίνει 1.65, ενώ για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 5.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.29. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.69.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπάγερν – Ντόρτμουντ, η επιλογή για νίκη της Μπάγερν δίνει 1.47, ενώ για νίκη της Ντόρτμουντ δίνει 5.59. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.99. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.35, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.36. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.47.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΑΓΕΡΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ίντερ – Φιορεντίνα, η επιλογή για νίκη της Ίντερ δίνει 1.80, ενώ για νίκη της Φιορεντίνα δίνει 4.41. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.71. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.09. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.72.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΊΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έλτσε – Μπαρτσελόνα, η επιλογή για νίκη της Έλτσε δίνει 8.48, ενώ για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 1.33. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.93. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.74, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.10.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΈΤΛΣΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ