aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατσάρες Μαν.Γιουνάϊτεντ-Μαν.Σίτι και Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις

Ματσάρες Μαν.Γιουνάϊτεντ-Μαν.Σίτι και Σοσιεδάδ-Μπιλμπάο, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με κορυφαίες αποδόσεις

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Σούπερ ματς με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus για το κουπόνι του Σαββάτου. Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και την Μάντσεστερ Σίτι στις 14:30. Αργότερα, στις 17:00, η Λίβερπουλ κοντράρεται εκτός έδτας με την Μπράιτον. Για την 19η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος, το ΑΠΟΕΛ φιλοξνείται στο Τσίρειο από την Καρμιώτισσα, ενώ στις 22:00 θα γίνει ντέρμπι των Βάσκων ανάμεσα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Μάντσεστερ Σίτι, η επιλογή για νίκη της Γιουνάϊτεντ δίνει 3.90, ενώ για νίκη της Σίτι δίνει 1.84. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.70. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.19. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπράιτον – Λίβερπουλ, η επιλογή για νίκη της Μπράιτον δίνει 3.14, ενώ για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 2.10. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.64. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.38. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.52.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Καρμιώτισσα – ΑΠΟΕΛ, η επιλογή για νίκη της Καρμιώτισσας δίνει 6.85, ενώ για νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει 1.41. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.23. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.83. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.07.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΑΠΟΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο, η επιλογή για νίκη της Σοσιεδάδ δίνει 2.44, ενώ για νίκη της Μπιλμπάο δίνει 2.96. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.33, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.60. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ