aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατσάρες-φωτιά σε ΓΣΠ και Λεμεσό!

Ματσάρες-φωτιά σε ΓΣΠ και Λεμεσό!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η επιστροφή στη δράση (και) στο κυπριακό πρωτάθλημα μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες ξεκίνησε με το γκρουπ της διαβάθμισης και συνεχίζεται σήμερα με το πρώτο γκρουπ, για το οποίο διεξάγονται δύο αγώνες. Εξίσου καθοριστικές οι αναμετρήσεις και στο ΓΣΠ, όπου η Ομόνοια περιμένει την Πάφο, και στο νέο γήπεδο Λεμεσού όπου ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Άρη.

Η Ομόνοια έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία μετά την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και την ήττα από τον Απόλλωνα στην εκκίνηση των πλέι οφ και ουσιαστικά βασίζει τις ελπίδες της για ευρωπαϊκό εισιτήριο στο Κύπελλο, όπου στα ημιτελικά αντιμετωπίζει την… Πάφο! Η νίκη της σήμερα δίνει 2.87, με την ισοπαλία στο 3.25 και το «διπλό» στο 2.52 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Δύσκολα κρατάει ανέπαφη την εστία της η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή (δέχτηκε γκολ στα 4 τελευταία ματς, συνολικά στα 6 από τα 7 τελευταία παιχνίδια) και το ενδεχόμενο να έχει over 0.5 γκολ η Πάφος στο ΓΣΠ δίνει 1.30, ενώ το over 1.5 γκολ είναι στο 2.40.

Στην τέταρτη θέση σταθερά η Πάφος, προσπαθεί να ροκανίσει τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται, τη στιγμή που την πλησίασε και την απειλεί και ο Απόλλωνας. Ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες στα πλέι οφ (με Άρη και ΑΠΟΕΛ), ενώ συνολικά έχει τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, οι τρεις με GG. Επιλογή που στο σημερινό παιχνίδι θα βρείτε στο 1.78, με το NG να δίνει 1.98 στον Stoiximan.

Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον και στο ντέρμπι της Λεμεσού, όπου δίνουν ραντεβού οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή! Ο Απόλλωνας είναι άλλη ομάδα από τότε που ανέλαβε ο Μπογκντάν Αντόνε και οι πέντε διαδοχικές νίκες του το φανερώνουν. Είναι άλλωστε η πρώτη φορά φέτος που οι «γαλάζιοι» σημειώνουν πέντε σερί νίκες! Μάλιστα στις τρεις τελευταίες δεν δέχτηκαν γκολ. Αν πιστεύετε ότι θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και απέναντι στον Άρη, θα βρείτε το ποντάρισμα αυτό με απόδοση 3.10 στον Stoiximan. Στα 4 τελευταία ματς ο Απόλλωνας πέτυχε 2 γκολ κατά μέσο όρο. Το ενδεχόμενο να βάλει και στο λεμεσιανό ντέρμπι ακριβώς 2 γκολ δίνει 3.80!

Ο Άρης βρίσκεται πλέον στο -4 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση, καθώς είναι αήττητος από τον Ιανουάριο, εδώ και εννέα αγωνιστικές! Προέρχεται από ματσάρα πριν τη διακοπή απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία συνέτριψε με 4-0, και πάει φορτσάτος στο ντέρμπι. Η νίκη του δίνει 2.72, με τη νίκη του Απόλλωνα στο 2.67 και την ισοπαλία στο 3.25 στον Stoiximan. Τα δύο τελευταία παιχνίδια του Άρη ήταν over 3.5 γκολ, επιλογή που στο σημερινό ματς θα βρείτε με απόδοση 3.60.

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδια που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ